Takaaki Nakagami bleibt ein LCR-Honda-Rennfahrer

Autor des Artikels: , veröffentlicht am 19. September 2023.

Japonec Takaaki Nakagami bo tudi v 2024 v razredu MotoGP dirkal za ekipo LCR Honda, v kateri je leta 2018 tudi prvič nastopil v kraljevem razredu motociklističnega prvenstva.

“Ponosen sem, da lahko na Nakagamija računam še eno sezono,” je povedal šef moštva, Lucio Checcinello. “Takaaki je hiter dirkač, ki je sposoben doseči dobre rezultate in skupaj s Honda Racing Corporation menimo, da je pravi trenutek, da še naprej stremimo k izboljšavam.”

“LCR je del moje družine in veselim se še ene sezone v njihovi družbi,” je povedal 31-letni Japonec. “Za priložnost bi se rad zahvalil ekipi in HRC, saj vem, da gre za dober par. Zdaj je nastopil trenutek, ko moramo delati še bolj trdo, kot kdaj prej, da bomo pripravljeni za prihodnje sezone.”

Nakagamiju se bo v 2024 pridružil že tretji moštveni kolega v treh sezonah – Johann Zarco, ki bo nadomestil Alexa Rinsa, z Nakagamijevo potrditvijo pa za sezono 2024 ostaja le še en sedež in sicer na Ducatiju ekipe Gresini, katerega za zdaj zaseda Fabio di Giannantonio, kateremu pogodba poteče ob koncu letošnje sezone.

Fotos: LCR-Honda

Wenn Sie möchten, können Sie uns schnell und sicher per PayPal spenden. Jeder Beitrag hilft uns, Ihrem Team World of Speed!

Unter diesem Link können Sie spenden ->Spenden

Abonnieren
Senden Sie eine Benachrichtigung
0 Kommentare
Inhaltliche Antworten
Alle Kommentare anzeigen