Santa Domenica ist ein wildes Rennen für AS!

Autor des Artikels: , veröffentlicht am 4.

 

S slovenskimi nastopi na reli šovu Santa Domenica kot kaže ne bo nič. Zveza za avtošport AŠ2005 je na 12. seji upravnega odbora sprejela enajst sklepov. Med njimi je tudi sklep, ki pravi: “Rally Show Santa Domenica 2013 ni vpisan ne v Koledar FIA, ne v nacionalni koledar HAKS. Skladno s FIA pravili prireditev šteje pod t.i. divje dirke, na katerih sodelovanje voznikov z licencami AŠ 2005 in drugih udeležencev ni mogoče.”

Skratka, zveza AŠ 2005 nastopa dirkačev z njenimi licencami ne dovoli, zato že sam sklep dovolj bode v oči. Še nekoliko bolj pa zadnjih nekaj besed. AŠ kot kaže prepoveduje nastop tudi “drugim slovenskim udeležencem” ki sicer ne nosijo njene licence!

No, na začasnem seznamu prijav se je med 87 posadkami znašlo tudi dvanajst slovenskih in čeprav bodo nekateri svojo prijavo očitno morali preklicati (ali pa tvegati sankcije), smo prepričani, da bodo na Rally Showu, ki ga prireja Auto Karting Klub Sveta Nedelja, zastopane tudi slovenske barve.

 

Seznam prijavljenih

Wenn Sie möchten, können Sie uns schnell und sicher per PayPal spenden. Jeder Beitrag hilft uns, Ihrem Team World of Speed!

Unter diesem Link können Sie spenden ->Spenden