Hamilton kündigt Singapurs Rückkehr an die Spitze an

Autor des Artikels: , veröffentlicht am 25. August 2013.

Začeti dirko iz najboljšega startnega položaja je velik uspeh, a to preleviti v zmago je tisto najpomembnejše, kar danes ni uspelo Lewisu Hamiltonu. Anglež verjame, da se bodo hitro pobrali, ter že v Singapurju konkurirali Red Bullu ter Vettlu: »Vsako leto pridemo v Monzo s posebnim aerodinamičnim paketom, včasih nam uspe, drugič ne. Verjamem, da smo naredili dobro delo in to boljše od Red Bulla ter Ferrarija.

Kljub vsemu bomo naredili še nekaj sprememb za prihajajočo dirko. Videli bomo kako nam bo šlo, vsekakor pa bomo bolj konkurenčni v Singapurju. Čutim, da imamo tam mnogo več možnosti za uspeh.« Za konec je Hamilton dejal, da v Spaju ni mogel konkurirati Alonsu in Vettlu. Ki sta očitno odpeljala svojo dirko: »Ko sem prišel iz Eau Rouga nisem mogel narediti ničesar, da me Vettel ne bi prehitel. Po tem, ko sem gledal Sebastiana kako pelje mimo mene je bilo le še vprašanje časa kdaj bo podobno storil tudi Alonso, ki je na ravnini kar poletel mimo mene.«

Wenn Sie möchten, können Sie uns schnell und sicher per PayPal spenden. Jeder Beitrag hilft uns, Ihrem Team World of Speed!

Unter diesem Link können Sie spenden ->Spenden