Silverstone drängt auf niedrigere Ticketpreise

Autor des Artikels: , veröffentlicht am 25. März 2015.

Velika nagrada Velike Britanije je pod vprašanjem, zaradi tega si organizatorji dirke prizadevajo nižje cene vstopnic. Naj spomnimo, da je prejšnji teden iz koledarja dirk letošnje sezone izginil Hockenheim, sedaj pa je na podobni potudi tudi Silverstone, ki je v privatni lasti in ne dobiva pomoči države. Lani je kot izvršni direktor Patrick Allen zamenjal Richarda Phillipsa, sedaj pa kot predlog v pravo smer vodstvo navaja prizadevanja za nižje cene vstopnic: “Ko sem prišel ven z idejo, da bi imeli vstopnice po 99 funtov, so mi vsi rekli, da je to noro.

Rekel sem, da poizkusimo in prodali smo 1000 vstopnic v 22 minutah. Še isti dan smo obdržali akcijo do sedemnajste ure in tako prodali 6000 vstopnic. Takrat smo dobili približno 18 tisoč klicev, torej si ljudje želijo na dirko, a ne zmorejo zaradi cene.”

Allen tako pravi, da želijo prodajo vstopnic narediti bolj transparentno in ljudi privabiti v zgodnejši nakup, kjer bi dobili tudi najboljšo ceno: “Bližje kot bo dirka, dražje bodo vstopnice. Takšen plan pri prodaji imamo za prihajajoče leto. Poleg tega pa si želimo znižati cene in ljudjem stopiti naproti vsaj pri tem.”

 

Wenn Sie möchten, können Sie uns schnell und sicher per PayPal spenden. Jeder Beitrag hilft uns, Ihrem Team World of Speed!

Unter diesem Link können Sie spenden ->Spenden